Cuina

La nostra cuina està situada al municipi de Sitges. Per tal d’oferir la màxima qualitat i garantir la seguretat de tots els nostres productes tenim implantat un sistema de gestió intern que compleix amb el sistema APPCC.
A cuina s’elaboren els menús de manera que cobreixin els requeriments nutricionals dels nostres comensals d’acord amb la seva edat i que siguin el màxim d’equilibrats i complets. Per aquest motiu, comptem amb la supervisió d’una nutricionista Carla Ballonga i treballem perquè tots ells s’ajustin al màxim a les recomanacions sobre els menús escolars marcades per l’Agència de la Salut Pública de Catalunya.

 

Producte fresc, ecològic i de Km0

Treballem amb diferents pagesos, productors i distribuïdors de la comarca i utilitzem una bona part de productes ecològics.

Alternatives per a tots

Adaptem els nostres menús a necessitats alimentàries especials com ara al·lèrgies, intoleràncies, qüestions religioses o conscienciació ecològica que no poden menjar el menú convencional.

Cuina tradicional i de temporada

La nostra cuina és casolana i variada, i es basa en la dieta mediterrània. Utilitzem productes de temporada i l’elaborem amb tècniques culinàries tradicionals.